Nieuwjaarsreceptie

Tijdens de nieuwjaarsreceptie kijken wij vooruit en heffen we samen met jullie het glas op een bruisend en voorspoedig 2019. Wij beschouwen daarbij uiteraard nog even de economische ontwikkelingen die we als ondernemers in 2018 hebben doorgemaakt, maar zien vooral vooruit naar hetgeen 2019 ons gaat brengen.
 
Uiteraard biedt deze feestelijke happening volop ruimte voor ontmoetingen met collega-ondernemers. Niemand minder dan onze eigen Voice-of-Holland-winnares Iris Kroes zal ons met haar harp en zang muzikaal het nieuwe jaar inluiden.

Verbinden & vooruitkijken
Evenals in voorgaande jaren hopen wij als De Friese Bouwkring de noordelijke sector met elkaar te verbinden. Ook in 2019 doen wij ons best om het mogelijk te maken elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Tijdens deze ongedwongen nieuwjaarsbijeenkomst kan eenieder alvast de nodige inspiratie en energie opdoen voor een succesvol jaar.


Netwerkprogramma 2019

Ook voor het komende jaar willen we graag een boeiend jaarprogramma opstellen, met excursies naar unieke bouwlocaties en bijeenkomsten met inspirerende thema´s. Jullie inbreng wordt daarbij bijzonder gewaardeerd. Dat kan tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar natuurlijk ook nog daarna. Wij zijn erg benieuwd naar jullie suggesties en ideeën en zien reacties vol belangstelling tegemoet.
 
Noteer alvast de onderstaande data van onze bijeenkomsten in de agenda:

4 maart
15 april
3 juni
30 augustus
7 oktober
25 november


 

 

  • 20190121
  • Gezien: 4
  • In de Burgemeester Wuiteweg 162, 9203 KP Drachten, Nederland

Leden die gaan (0)

Aanmelden

Wil jij ook lid worden van De Friese Bouwkring?