Nieuwjaarsreceptie

|

Tijdens de nieuwjaarsreceptie kijken wij vooruit en heffen samen met jullie het glas op een bruisend en voorspoedig 2018. Wij beschouwen daarbij uiteraard nog even de economische ontwikkelingen die we als ondernemers in 2017 hebben doorgemaakt, maar zien vooral vooruit naar de ontwikkelingen die 2018 ons gaat brengen. Uiteraard biedt deze feestelijke happening volop ruimte voor ontmoetingen met collega-ondernemers.

Programma
17.00    Ontvangst in Grand Café Post-Plaza, inclusief Post-Plaza bubbels
17.30    Worden we verwacht in de Plugzaal                    
18:00    Netwerken met een 4 gangen Walking dinner
20.30    Sluiting

Verbinden & vooruitkijken
Evenals in voorgaande jaren hopen wij als de Friese Bouwkring de noordelijke sector met elkaar te verbinden. Ook in 2018 doen wij ons best, het mogelijk te maken elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Tijdens deze ongedwongen nieuwjaarsbijeenkomst kan een ieder alvast de nodige inspiratie en energie opdoen voor een succesvol jaar.

Netwerkprogramma 2018
Ook voor dit jaar willen we graag een boeiend jaarprogramma opstellen, met excursies naar unieke bouwlocaties en bijeenkomsten met inspirerende thema´s. Jullie inbreng wordt daarbij bijzonder gewaardeerd. Dat kan tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar natuurlijk ook nog daarna. Wij zijn erg benieuwd naar jullie suggesties en ideeën en zien reacties vol belangstelling tegemoet.

  • 20180129
  • Gezien: 28
  • In de Tweebaksmarkt 27, 8911 KW Leeuwarden, Nederland

Leden die gaan (0)

Aanmelden

Wil jij ook lid worden van De Friese Bouwkring?