HARLINGEN – SAIL 2022

Beste leden van de Friese Bouwkring,

We hopen dat jullie allemaal hebben kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Voorafgaand aan de bouwvak hebben we jullie op de hoogte gebracht van ons voornemen op donderdag 2 september a.s. weer een bijeenkomst te organiseren indien er geen aanvullende beperkingen van kracht zijn. 

We zijn blij als bestuur jullie nu uit te nodigen voor de eerste bijeenkomst van dit jaar! We zien er enorm naar uit jullie weer te ontmoeten en hebben gekozen voor de prachtige Friese havenstad Harlingen. Een stad met een rijke historie op het gebied van de scheepvaart; gelegen aan open zee.

Het wordt een luchtig programma met o.a. aandacht voor het indrukwekkende gereconstrueerde expeditieschip ‘Willem Barentsz’ en het evenement The Tall Ships Races 2022. Inspirerende sprekers gaan ons mee terug nemen in de tijd van de historische scheepvaart en de prachtige Tall Ships die wederom Harlingen gaan aan doen volgend jaar.

Onder het genot van een hapje en een drankje is het eindelijk weer tijd om elkaar te ontmoeten en fysiek bij te praten in de mooie ambiance van het prachtige Tall Ship ‘Thalassa’. Dit schip ligt momenteel aan de Nieuwe Willemskade in Harlingen afgemeerd.  

Wij realiseren ons dat deze uitnodiging kort dag is maar gelet op eventuele beperkingen wilden we er zeker van zijn dat deze bijeenkomst doorgang kon vinden. Maar namens de Friese Bouwkring willen wij je van harte uitnodigen op donderdag 2 september a.s. met als thema: HARLINGEN – SAIL 2022 

Programma

16.30        Ontvangst met koffie in Het Brouwdok
17.00        Welkomstwoord en toelichting programma
17.15        Presentatie van directeur TallShipsRaces2022 Lieuwe Krol en kapitein van de ‘Thalassa’ Jacob Dam
17.30        Rondleiding expeditieschip ‘Willem Barentsz’ 
18.30        Netwerken onder het genot van een hapje en drankje
20.30        Afsluiting

Let op: locatie gewijzigd
Tall Ship Talassa, Nieuwe Willemskade, Harlingen 
Er is voldoende parkeerruimte in de buurt, tot 18.00 uur betaald parkeren.  

  • 20210902
  • Gezien: 5
  • In de Nieuwe Willemskade, 8862 Harlingen, Netherlands

Leden die gaan (0)

Aanmelden

Wil jij ook lid worden van De Friese Bouwkring?