Grote uitdagingen van de toekomstBig 5 van de High Tech
Het High Tech Shared Facility Center bestaat uit bedrijven en onderzoekers uit Groningen, Friesland en Drenthe die op een unieke manier samenwerken aan de oplossingen voor de grote uitdagingen van de toekomst. De thema’s die naar voren komen worden de ‘Big 5 van de High Tech’ genoemd; 3D metal printing, remote sensoring en big data, robotics, visual intelligence en all electric propulsion.

Philips Drachten
Philips is een van de vele bedrijven die zich inzet voor het innovatiecluster. De vestiging in Drachten ontwikkelt innovatieve producten zoals scheerapparaten, baardtrimmers, haardrogers, epileerapparaten, stofzuigers, SENSEO® koffiemachines en Wake-up Lights.

Hart van High Tech
Door elkaar te versterken in plaats van met elkaar te concurreren, mag het resultaat er zijn: meer dan vijftig productintroducties per jaar wereldwijd. Dit kunnen producten zijn die mensenlevens redden of die de bediening van complexe systemen kinderlijk eenvoudig maken. Ook worden bijvoorbeeld producten afgestemd op de individuele wensen en behoeften van consumenten en worden data toegankelijk gemaakt om de kwaliteit van voedsel te verbeteren.

Programma
15:45 uur           Ontvangst
16:00 uur           Rondleiding
17:00 uur           Netwerken en eten
20:00 uur           Sluiting

Locatie en parkeren
We ontvangen je graag bij Philips aan de Oliemolenstraat 5 in Drachten. Je kan gratis parkeren aan de Leerlooierstraat. De netwerkborrel en het eten zullen plaatsvinden in het Grandcafé De 2 Heeren aan Moleneind Zuidzijde 71 in Drachten.

  • Gezien: 8
  • In de Oliemolenstraat 5, 9203 ZN Drachten, Nederland

Leden die gaan (0)

Aanmelden

Wil jij ook lid worden van De Friese Bouwkring?